Lead image 1:
Lead image TXT 1: Opnieuw autobrand aan Heselaan. Foto: John Beckmann
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Opnieuw autobrand aan Heselaan. Foto: John Beckmann
Ankeiler: De brandweer moest zaterdag rond 18:00 uur uitrukken voor een autobrand aan de Heselaan in Nijmegen. Opmerkelijk is, dat dit afgelopen zondagavond ook al gebeurde.

- De brandweer moest zaterdag rond 18:00 uur uitrukken voor een autobrand aan de Heselaan in Nijmegen. Opmerkelijk is, dat dit afgelopen zondagavond ook al gebeurde. Dezelfde soort brand, op dezelfde locatie.

Toen de brandweer arriveerde, was het voertuig al niet meer te redden. Slechts wat stalen onderdelen bleven over, nadat het vuur werd geblust. Mede hierdoor was het voor de politie ook lastig om het voertuig te identificeren. Nadat de resten van de kentekenplaat waren gevonden en enig onderzoek werd verricht, bleek de auto van het merk Ligier te zijn. Dit is overigens niet officieel bevestigd.

Een auto die naast het brandende voertuig stond, liep eveneens de nodige brandschade op. Zo is daarvan een deel van de bumper weggesmolten.

De politie wilde geen uitspraak over de oorzaak van de brand. Opmerkelijk is wel dat op 28 november op dezelfde parkeerplaats, ongeveer vijftien meter verderop, ook al een auto uitbrandde. Dit betrof een elektrische auto die voor de veiligheid in een zogenaamde 'dompelbak' moest.

­čĺČ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel