Bevat Video: Video
Ankeiler: De Jumbo in Zetten is woensdagochtend heropend. De winkel was ruim drie weken dicht vanwege een grote verbouwing en deze is nu klaar. De winkel is een derde groter geworden dan voorheen.

- De Jumbo in Zetten is woensdagochtend heropend. De winkel was ruim drie weken dicht vanwege een grote verbouwing en deze is nu klaar. De winkel is een derde groter geworden dan voorheen. Hiermee is de supermarkt beeldbepalend voor het centrum van het dorp.

Bedrijfsleider Wim van Blijderveen is erg blij met het eindresultaat van de verbouwing. “Dit is nog mooier dan ik had verwacht ik ben erg blij met de uitbreiding.” Ook lichtte hij toe wat er precies veranderd is vergeleken met een maandje geleden. “Wij hebben nu een winkel die echt het nieuwste format van Jumbo heeft. Wij hebben onder andere de gangpaden weten te verbreden, dus mensen hoeven niet meer helemaal strak langs elkaar te lopen, maar hebben gewoon de ruimte. Ook hebben we nu een zelfscanpark, een mooie koffiehoek en een veel uitgebreider assortiment dan eerst.

Het team

De Jumbo heeft na de grote verbouwing alleen extra vakkenvullers aangenomen, de rest van de teams zijn hetzelfde gebleven. Zo zit ook Peter van Kempen nog steeds bij het Jumbo team. Hij werkt daar al 25 jaar. “Het ziet er echt keurig uit, wij hebben er met z’n allen drie en halve week hard aan gewerkt om het op tijd af te krijgen. We zijn er super blij mee. Ik werk hier al 25 en dit is al de vierde verbouwing die ik mee heb gemaakt, maar deze is wel echt super-de-luxe. Toen ik hier net kwam werken was de winkel misschien de helft van wat het nu is. Het einderesultaat nu van deze verbouwing ziet er echt perfect uit.” Als er ooit nog een vijfde verbouwing komt, gaat van Kempen ervan uit dat hij daar niet meer bij is. “Nou, dat red ik denk niet meer qua leeftijd, als ik het zo zie, maar ik ben hier al heel erg te vrede mee hoor.”

Heteren

Wim en zijn vader Teun van Blijderveen hebben ook nog een filiaal in Heteren, maar daar zijn voorlopig nog geen plannen voor een grote verbouwing. “Op dit moment niet nee, maar er zit misschien volgend jaar wel een kleine verbouwing aan te komen. Wel hebben we de elektronische schaplabels, die wij hier in Zetten hebben, ook in Heteren geïnstalleerd en daar blijft het voorlopig bij."

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Meer over

Deel dit artikel