Afdrukken
Ankeiler: Deze week is Frits Wolf met zijn onderneming 4 Seasons Outdoor uitgeroepen tot 'Ondernemer van het jaar Beuningen 2022".

- Deze week is Frits Wolf met zijn onderneming 4 Seasons Outdoor uitgeroepen tot 'Ondernemer van het jaar Beuningen 2022". Tom Reuvers van Toms Lunch is winnaar van de Talent Award Beuningen 2022.

De jury zegt over Ondernemer van het Jaar Frits Wolf: “In de afgelopen jaren heeft Frits stap voor stap een omvangrijk internationaal team en netwerk opgebouwd. Met meer dan 400 dealers is 4 Seasons Outdoor nu uitgegroeid tot A-merk in heel West-Europa.” 4 Seasons Outdoor verkoopt tuinmeubelen en heeft verkooppunten in de hele wereld.

Groeiend vegan assortiment

Volgens de jury heeft startend ondernemer en winnaar van de Talent Award Tom Reuvers een vaste plek verworven tussen alle andere lunchaanbieders en cateraars die de regio rijk is. "Hij onderscheidt zich door te kiezen voor regionale leveranciers, het uitgebreide en verder groeiende ‘vegan’ assortiment en de duurzame verpakkingen, zoals de herbruikbare lunchbox."

Voor de titel Ondernemer 2022 waren ook genomineerd: Yvonne en Henk van der Bend, BusinessMedia4All, en Shirley de la Croix, van Shirlouette Bodywear & Mammacare. Voor de Talent Award 2022 waren er nominaties voor Vince en Jordey Hübner, Riocare, en Vincent Marttin, Marttin Duurzame Energie.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel