Ankeiler: Raadslid Frank de Gram is met directe ingang de nieuwe fractievoorzitter van de Nijmeegse gemeenteraadsfractie van de Partij voor de Dieren.

- Raadslid Frank de Gram is met directe ingang de nieuwe fractievoorzitter van de Nijmeegse gemeenteraadsfractie van de Partij voor de Dieren. Zijn partijgenoten kozen hem in deze nieuwe rol nadat Michelle van Doorn in juli uit de fractie stapte. In de tussentijd was raadslid Eline Lauret plaatsvervangend fractievoorzitter.

“Met plezier ben ik de afgelopen maanden waarnemend fractievoorzitter geweest,” laat Lauret weten, “maar graag ga ik me nu weer meer op de inhoud richten en draag ik het stokje over aan Frank de Gram. Hij is onze kersvers gekozen, nieuwe fractievoorzitter.” Ook de De Gram zelf, die in het dagelijks leven voedselbosboer en zorgondernemer is, reageert op zijn uitverkiezing tot fractievoorzitter: “Ik ben trots dat ik de komende 3,5 jaar onze hardwerkende fractie mag vertegenwoordigen als fractievoorzitter.” De Gram is sinds de gemeenteraadsverkiezingen eerder dit jaar raadslid. Daarvoor was hij fractievolger.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel