Ankeiler: Rijkswaterstaat gaat in het weekend van vrijdagavond 28 tot en met maandagochtend 31 oktober werkzaamheden uitvoeren op de A50 tussen knooppunten Grijsoord en Valburg.

- Rijkswaterstaat gaat in het weekend van vrijdagavond 28 tot en met maandagochtend 31 oktober werkzaamheden uitvoeren op de A50 tussen knooppunten Grijsoord en Valburg. Hiervoor zijn in wisselende richtingen rijstroken afgesloten. Automobilisten moeten rekening houden met een extra reistijd van 30 minuten.

Van vrijdagavond tot zaterdagnacht wordt er aan de weg gewerkt in de richting van knooppunt Valburg. Van zaterdagnacht tot maandagochtend gebeurt dit in de richting van knooppunt Grijsoord. De weg is afgesloten in de richting waarin ze werken.

Tussen vrijdag 28 oktober 20.00 uur en zaterdag 29 oktober 23.59 uur zijn ook de verbindingswegen in knooppunt Valburg dicht tussen de A50 en de snelweg A15 in de richting Nijmegen – Noord en Tiel, tevens de op- en afrit Heteren (18), de op- en afrit Renkum (19) en de verzorgingsplaats Weerbroek.

Mogelijk zijn de werkzaamheden eerder klaar

Vanaf zondag 30 oktober 00.00 tot maandag 31 oktober 05.00 uur zijn ook de verbindingswegen in knooppunt Valburg tussen de A15 en de A50 vanuit de richtingen Nijmegen en Tiel dicht, net als de op- en afrit Heteren (18), de op- en afrit Renkum (19) en de verzorgingsplaats de Slenk.

Rijkswaterstaat laat weten dat als zaterdagavond de werkzaamheden in de richting van Valburg eerder klaar zijn, de werkzaamheden in de richting van Grijsoord eerder worden gestart en dan gaat de A50 tussen de knooppunten Valburg en Grijsoord eerder dicht.

De werkzaamheden bestaan uit het frezen en asfalteren van het wegdek. 'Zo brengen we de weg voor de winter weer in goede conditie', laat Rijkswaterstaat weten en 'zorgen we ervoor dat het verkeer veilig kan blijven doorstromen'. Het verkeer wordt omgeleid via de snelwegen A15, A325, autoweg N325 en de snelweg A12. Borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

đź’¬ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.