Ankeiler: De overleden persoon, die zaterdagmiddag in een bosperceel ter hoogte van de Begijnenstraat in Winssen is gevonden, is de vermiste Bert uit Nijmegen. Dat bevestigt de politie zondagmiddag.

- De overleden persoon, die zaterdagmiddag in een bosperceel ter hoogte van de Begijnenstraat in Winssen is gevonden, is de vermiste Bert uit Nijmegen. Dat bevestigt de politie zondagmiddag. Bert werd al sinds 10 juli jongstleden vermist.

Om 15:38 uur meldt de politie zaterdagmiddag via Twitter dat er een overleden persoon is gevonden in Winssen. In een afscheidsbrief gaf Bert aan in een straal van acht tot veertien kilometer vanaf de Nijmeegse wijk Wolfskuil te kunnen worden gevonden. Gezien het dorp Winssen geheel in dit gebied ligt, gingen er bij velen zaterdag al alarmbellen rinkelen. Zondagmiddag werden deze vermoedens, na onderzoek en het informeren van de familie, door de politie bevestigd.

“Ik heb me er al bij neergelegd dat hij niet meer leeft”, vertelde zijn zoon Marcel eerder al. “Hij had een lange afscheidsbrief van 27 kantjes achter gelaten en daaruit concludeer ik dat hij er niet meer is.”

Bert was 53 jaar toen hij verdween en zou inmiddels 54 jaar zijn geworden.

Wil je met iemand praten over zelfdoding? Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie: 0900-0113 of via 113.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.