Bevat Video: Video
Ankeiler: Een QR-FIT-route is geplaats in Nijmegen. Dit is in de ochtend van donderdag 29 september gedaan door een samenwerking van ROC Nijmegen en QR-FIT.

- Een QR-FIT-route is geplaats in Nijmegen. Dit is in de ochtend van donderdag 29 september gedaan door een samenwerking van ROC Nijmegen en QR-FIT. De route begint tegenover het ROC Nijmegen op de Campuslaan en is ongeveer 2,5 kilometer lang. Als je de route loopt kom je verschillende paaltjes tegen met een QR-code erop. Als je de code scant met de app van QR-FIT krijg je een oefening in beeld. De school hoopt dat door deze samenwerking meer beweging in de studenten komt en ook in de rest van Nijmegen.

QR-FIT heeft al meerdere routes in het land geplaats en dit was de eerste in Nijmegen. De app zorgt ervoor dat de routes leuk blijven door om de dag de verschillende oefeningen die op de app verschijnen te veranderen. Momenteel staan er 100 verschillende oefeningen in de app, dus het kan wel zijn dat je na een tijdje toch weer dezelfde oefening tegenkomt die je al een keer eerder gedaan hebt. QR-FIT hoopt wel eind volgend jaar 1000 oefeningen op de app te hebben staan, zodat deze kans steeds kleiner wordt.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Meer over

Deel dit artikel