Ankeiler: Woningcorporatie Woonwaarts wil samen met Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss 59 huurappartementen gaan bouwen. Vorige maand werd hiervoor al een intentieovereenkomst getekend.

- Woningcorporatie Woonwaarts wil samen met Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss 59 huurappartementen gaan bouwen. Vorige maand werd hiervoor al een intentieovereenkomst getekend. Het gaat om de locatie Van Heemstraweg 54. Alle woningen zijn bestemd voor de sociale huur.

Met het toevoegen van deze huurappartementen breidt Woonwaarts het aantal sociale huurwoningen in de gemeente Druten aanzienlijk uit. Ze noemt het "een zeer welkome aanvulling op het aantal beschikbare betaalbare huurwoningen". De woningcorporatie geeft zo invulling aan de eigen doelstellingen op het gebied van betaalbaarheid en duurzaamheid van het woningaanbod.

Het bouwbedrijf gaat nu aan de slag met het uitwerken van het ontwerp en het aanvragen van de benodigde vergunningen. Het college van B&W van Druten hoopt in november de definitieve overeenkomst met Hendriks te tekenen.

đź’¬ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel