Bevat Video: Video
Ankeiler: In de maand september brengt RN7 elke zondag een bezoek aan een bed & breakfast in de regio.

- In de maand september brengt RN7 elke zondag een bezoek aan een bed & breakfast in de regio. Aan de ontbijttafel eten we een hapje mee met de aanwezige gasten en horen we wat hun ervaringen zijn. Deze week in de laatste aflevering: B&B Bij De 3 Linden op Alverna.

Tussen Nijmegen en Wijchen ligt het piepkleine kerkdorpje Alverna. Het heeft haar naam te danken aan de Italiaanse berg La Verna. Dat brengt je meteen in het juiste vakantiegevoel. Bij De 3 Linden is meer dan alleen een B&B. Het is ook een camping en biedt mogelijkheden voor groepen tot 30 personen. Maar alleen de ruim opgezette B&B is al een bezoekje waard.

Familiebedrijf

De voormalige boerderij is inmiddels helemaal omgetoverd tot B&B met maarliefst negen kamers en nog een zaal voor 30 personen. Sinds 2017 is het bedrijf van Michiel de Laat open, die het samen met zijn familie runt. “We hebben eigenlijk geen personeel in dienst, maar doen alles zelf.” Dat maakt dat je Michiel niet alleen achter de bar ziet staan, maar hij ook de schoonmaak doet, het eten klaarmaakt, langskomt voor de nodige klusjes en ga zo maar door.

Informatie

Naam: B&B Bij De 3 Linden

Website: bijde3linden.nl

Adres: Geitweg 4, Alverna

Kamers: 9

Capaciteit: 1 tot 3 personen

Prijs: 81,00 euro o.b.v. 2 personen

Conclusie

Na vier bezoeken aan uiteenlopende B&B’s in de regio, hebben wij deze hieronder gerangschikt op basis van het rapportcijfer dat de gasten gaven.

1. B&B Het Postenhofje in Puiflijk: rapportcijfer 10,0

2. Cozy B&B in Elst & B&B Bij De 3 Linden op Alverna: beide rapportcijfer 9,2

3. B&B Landelijk Leur in Leur: rapportcijfer 9,0

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel