Bevat Video: Video
Ankeiler: In de maand september brengt RN7 elke zondag een bezoek aan een bed & breakfast in de regio.

- In de maand september brengt RN7 elke zondag een bezoek aan een bed & breakfast in de regio. Aan de ontbijttafel eten we een hapje mee met de aanwezige gasten en horen we wat hun ervaringen zijn. Deze week: B&B Landelijk Leur in Leur.

Vlakbij Wijchen ligt het buurtschap Leur. Net iets meer dan 100 inwoners, maar je vindt er vanalles. Een kerk, boerderij, kasteel, restaurant… en een B&B. Volgens eigenaresse Antoinette Marks waan je je hier even helemaal van de wereld, vanwege de rust. “Het is gewoon alsof je in Frankrijk bent.”

Vleugje wellness

Naast de B&B, runt Marks ook een praktijk voor voetreflextherapie. Enerzijds iets geheel anders, maar tegelijkertijd ook goed te combineren. Niet alleen voor haarzelf, maar ook voor de gasten. Ze ontvangt in haar B&B veel wandelaars, grotendeels te danken aan de route van de Walk Of Wisdom, die langs haar B&B loopt. Na een stevige wandeling, is er natuurlijk niets lekkerder dan een heerlijke voetmassage ondergaan. De aanwezigheid van een mini-sauna, maakt dat je kunt spreken van een ‘vleugje wellness’.

Informatie

Naam: B&B Landelijk Leur

Website: bblandelijkleur.nl

Adres: Ruffelsdijk 4, Leur

Kamers: 1

Capaciteit: 1 tot 3 personen

Prijs: 80,00 euro o.b.v. 2 personen

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel