Bevat Video: Video
Ankeiler: In de maand september brengt RN7 elke zondag een bezoek aan een bed & breakfast in de regio.

- In de maand september brengt RN7 elke zondag een bezoek aan een bed & breakfast in de regio. Aan de ontbijttafel eten we een hapje mee met de aanwezige gasten en horen we wat hun ervaringen zijn. Deze week: B&B Het Postenhofje in Puiflijk.

Onder de rook van Druten, geheel in idyllische sferen, ligt het kleine dorpje Puiflijk. Onder de slechts 1.300 inwoners, bevindt zich ook Wendy Kroes met haar gezin. In een gedeelte van hun ruime vrijstaande woning aan de Postenhof, runt ze haar B&B Het Postenhofje.

Platteland

Voor een ruime keuze aan faciliteiten, moet je echt in het naastgelegen Druten zijn. Maar wat Puiflijk te bieden heeft, is ook wat waard. Kroes omschrijft het zelf als een levendig dorp, centraal gelegen in het land van Maas en Waal, dichtbij Tiel, Arnhem, Den Bosch… “Je bent overal in een half uurtje”. Tegelijk is het dé locatie om even helemaal tot rust te komen. Bij het openen van de gordijnen van de slaapkamer, valt je blik direct op een drietal paarden in de wei tegenover de woning, gevolgd door het oneindige uitzicht erachter.

Walk Of Wisdom

Ook de pelgrimsroute Walk Of Wisdom loopt langs Het Postenhofje. Althans, dichtbij. Maar gasten worden met liefde getaxied van en naar de route. Zelf heeft de gastvrouw deze route ook al eens gelopen. Een ervaring die iedereen eens zou moeten opdoen, als we haar enthousiasme moeten geloven.

Informatie

Naam: B&B Het Postenhofje

Website: hetpostenhofje.nl

Adres: Postenhof 5, Puiflijk

Kamers: 2

Capaciteit: 1 tot 2 personen & extra bed

Prijs: vanaf 90,00 euro o.b.v. 2 personen

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Meer over

Deel dit artikel