In maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen . Foto: RN7

In maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen . Foto: RN7

PUIFLIJK - Ramon Postulart is gekozen tot de nieuwe lijsttrekker van Dorpslijst Puiflijk | Druten-Zuid. Hij volgt hiermee Sjef van Elk op die jarenlang als wethouder het gezicht was van de partij. Een jaar geleden ging Van Elk met pensioen.

Postulart is al bijna acht jaar raadslid voor de partij; daarvoor was hij burgerlid. Naast zijn politieke carrière, was hij tien jaar actief in het bestuur van voetbalvereniging SCP waarvan drie en een half jaar als voorzitter. In juli werd de club getroffen door een verwoestende brand. In zijn dagelijkse leven is hij werkzaam bij Adacare, waar hij verantwoordelijk is voor het bouwen van apps voor de zorg.

'Door ons rijden er meer bussen'

Postulart kijkt met veel vertrouwen naar de verkiezingen: “We zijn al jaren een stabiele factor in de coalitie en we hebben mooie resultaten bereikt voor onze inwoners zoals bijvoorbeeld de opknapbeurt van de Scharenburg bij Albert Heijn. Ik vind het belangrijk om toegankelijk te zijn en continu met inwoners in gesprek te zijn om het verschil te maken voor hen. Een mooi voorbeeld is de problematiek van de bussen dat we hebben aangekaart en waardoor er nu meer bussen rijden".

De focus van Dorpslijst Puiflijk | Druten-Zuid ligt in de komende jaren op het behoud van het voorzieningenniveau, duurzaamheid, woningbouw voor starters en senioren, samenwerking in de regio en de toegankelijkheid van onze gemeente, zo laat de partij weten.

Deel dit artikel