Lead image 1:
Lead image TXT 1: De brand heeft flink gewoed. Foto: Benny Voorn
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Van het meubilair is weinig over. Foto: Benny Voorn
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Gelukkig kwamen er ook jongeren helpen. Foto: Benny Voorn
Ankeiler: Bij een brand bij het jeugdhonk in Driel is maandag flinke schade ontstaan. Volgens Benny Voorn, jongerenwerker bij Forte Welzijn, is een groot deel van de schade al hersteld.

- Bij een brand bij het jeugdhonk in Driel is maandag flinke schade ontstaan. Volgens Benny Voorn, jongerenwerker bij Forte Welzijn, is een groot deel van de schade al hersteld.

"Helaas was het hooi dat was blijven liggen na het maaien rondom de jongerenplek in Driel, een te grote uitdaging voor sommige jongeren om er niets mee te doen," schrijft Voorn op Facebook bij het bericht over de brand. "Er werd een grote hoeveelheid verzameld om een flink vuur mee te maken."

Gelukkig waren er jongeren die er ook niet blij mee waren en werd er maandagmiddag meteen een grote schoonmaakactie gestart. "Het was vies, warm een heel stoffig" schrijft Voorn verder. "Trots op de jongeren die toch deze klus aangepakt hebben. Gelukkig hebben we veel meer jongeren die goed willen doen rondlopen dan de club die af en toe (flink) over de schreef gaan."

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel