Ankeiler: In de Nijmeegse wijk de Wolfskuil worden vanaf eind augustus 182 woningen opgeknapt en geïsoleerd door Woningcorporatie Portaal en Veluwezoom.

- In de Nijmeegse wijk de Wolfskuil worden vanaf eind augustus 182 woningen opgeknapt en geïsoleerd door Woningcorporatie Portaal en Veluwezoom. Ruim 77% van de omwonenden stemde in met het renovatievoorstel. Een meevaller voor de bewoners is dat ze voor deze renovatie geen huurverhoging krijgen doorberekend.

Het gaat om woningen in de Bosbesstraat, Floraweg, Klaverstraat, Varenstraat, Korenbloemstraat, Mirtestraat, Papaverstraat en Zonnebloemstraat. De huizen stammen uit 1948.

Volgens Portaal gaven veel bewoners aan last te hebben van kou, tocht en vocht in hun woningen. Daarom is er een renovatievoorstel gemaakt. De woningen worden energiezuiniger en comfortabeler.

Eind augustus start Veluwezoom met de werkzaamheden, die ongeveer een jaar duren als alles volgens plan verloopt. Bewoners worden binnenkort ingelicht over het renovatietraject en krijgen ze ruim van tevoren een dagplanning met informatie over de voorbereidingen en de werkzaamheden.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.