Bevat Video: Video
Ankeiler: Tijdens de Vierdaagsefeesten is het opnieuw onrustig geweest in het centrum van Nijmegen.

- Tijdens de Vierdaagsefeesten is het opnieuw onrustig geweest in het centrum van Nijmegen. Voor de derde keer deze week zou een persoon gewond geraakt zijn bij een steekincident en er zijn meerdere mensen aangehouden door de politie.

Rond 3.30 uur vond dat steekincident plaats in de Molenstraat. Volgens een videocorrespondent is een man daarbij in zijn gezicht geraakt. De politie heeft eerste hulp verleend, waarna de ambulance zijn hoofd uiteindelijk heeft verbonden.

Het ging deze week dus al vaker mis tijdens de Vierdaagsefeesten. Op de eerste dag vond een steekincident plaats op de Parkweg. Twee mannen werden aangehouden. Op de derde dag vond een steekincident plaats in een kroeg. Daar werd een 18-jarige aangehouden als verdachte.

De politie doet naar het incident aan de Molenstraat geen verder onderzoek, omdat het slachtoffer geen aangifte zou willen doen. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Aanhoudingen

Wat later in de nacht is er een man aangehouden op het Keizer Karelplein. Wat de reden is van zijn arrestatie is niet bekend. De politie ter plaatse heeft laten weten meerdere aanhoudingen te hebben verricht afgelopen nacht.

Bekijk hier de beelden van de arrestatie.