Bevat Video: Video
Ankeiler: Stichting de Bol (Bemmelse Organisatie Lady’s) stond als vanouds langs de route om de wandelaars die vandaag toch op pad gingen, aan te moedigen.

- Stichting de Bol (Bemmelse Organisatie Lady’s) stond als vanouds langs de route om de wandelaars die vandaag toch op pad gingen, aan te moedigen. Zondag maakte de organisatie bekend dat dinsdag als loopdag werd afgelast. Ondanks dat er vandaag officieel niet gelopen mocht worden, waren er wél mensen op pad.

De Bol-groep was als vanouds fanatiek aan het aanmoedigen. Iedere dag staan ze langs de kant: nu in Bemmel, morgen in Weurt, donderdag in Berg en Dal en vrijdag op de Via Gladiola. Ze zijn herkenbaar aan hun groene shirtjes en hebben een bord bij zich met de tekst ‘tot morgen’.

De tekst gaat verder onder de video:

De Stichting Bol organiseert zelf ook wandelingen. Elke twee weken gaan ze op pad met zo’n 40 à 80 mensen en dan lopen ze buiten of doen andere activiteiten. Dit allemaal om Bemmel te promoten.

Vandaag lopen ze een rondje door Bemmel, drinken ze ergens een glaasje appelsap en lopen weer door. “Zo hebben we met z’n allen toch het Vierdaagse-gevoel gehad”, legt Marianne van Eechoud-Bierens, de voorzitter van Bol.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.