Ankeiler: De zevende editie van festival Down The Rabbit Hole is afgelopen weekend goed verlopen, zo laat de gemeente Beuningen weten.

- De zevende editie van festival Down The Rabbit Hole is afgelopen weekend goed verlopen, zo laat de gemeente Beuningen weten. Alles verliep in ontspannen sfeer en hulpverleners hebben geen bijzonderheden te melden.

Na twee jaar afwezigheid mocht Down The Rabbit Hole weer losbarsten. Het aantal bezoekers van het festival is gegroeid van 37.500 in 2019 naar 45.000 afgelopen editie.

Burgemeester Daphne Bergman was blij dat het festival weer kon plaatsvinden. "Bezoekers hebben genoten van drie dagen acts, avontuur, kunst, (culinaire) lekkernijen, drankjes, mooie decors en het gezellig ingerichte festivalterrein. Dat het zo gemoedelijk is gelopen zegt iets over de sfeer van het evenement."

Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole werd voor het eerst in 2014 gehouden en richt zich vooral op een publiek dat geïnteresseerd is in alternatieve muziek. Het festival is geïnspireerd op Lowlands en vindt elk jaar plaats op het terrein van de Groene Heuvels bij Ewijk. Die locatie zal voorlopig hetzelfde blijven; het contract met de terreinverhuurder is vorig jaar met 15 jaar verlengd.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.