Bevat Video: Video
Ankeiler: Het Maaswaal College Oosterweg in Wijchen heeft met hun goededoelenactie in totaal 13.116 euro opgehaald voor mensen die zijn getroffen door de oorlog in Oekraïne.

- Het Maaswaal College Oosterweg in Wijchen heeft met hun goededoelenactie in totaal 13.116 euro opgehaald voor mensen die zijn getroffen door de oorlog in Oekraïne. In het kader van het project 'Wijchens Warmste Week' is vorige week een soort Serious Request gehouden.

Tekst gaat verder onder de video:

Tijdens dit project hielden leerlingen verschillende acties, en zaten twee leraren en een locatie manager vier dagen opgesloten in een huisje op het schoolplein. Tijdens deze dagen maakten de medewerkers radio en was eten verboden.

Vrijdag werden de personeelsleden vrijgelaten. Daarna was het tijd voor ‘Wijchens Warmste Festival’. Tijdens dit evenement werd er volop gefeest en is het eindbedrag onthuld. In totaal is er 13.116 euro opgehaald. Dit bedrag kan nog een klein beetje oplopen, omdat een paar bedragen nog niet binnen zijn. Zodra alles binnen is, wordt het bedrag gedoneerd aan Giro555.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.