Lead image 1:
Lead image TXT 1: Benzine en olie op straat. Foto: John Beckmann / RN7
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Mini total loss. Foto: John Beckmann / RN7
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Bestuurders hoefden niet naar het ziekenhuis. Foto: John Beckmann / RN7
Ankeiler: Op de kruising Tielsestraat – De Hoge Brugstraat botsten twee auto’s woensdag hard op elkaar. Kort na 11.00 uur reed een Mercedes op de Hoge Brugstraat.

- Op de kruising Tielsestraat – De Hoge Brugstraat botsten twee auto’s woensdag hard op elkaar. Kort na 11.00 uur reed een Mercedes op de Hoge Brugstraat. Intussen kwam vanaf de Tielsestraat een mini van links. De bestuurder van de Mercedes zag de andere auto over het hoofd, en de bestuurster van de Mini kon niet meer uitwijken.

De bestuurders van beide auto’s zijn nagekeken door ambulancemedewerkers, maar hoeven niet naar het ziekenhuis. Beide auto’s raakten wel flink beschadigd: ze zijn allebei total loss.

Na de botsing lekte veel olie of benzine uit beide auto’s. De brandweer en Rijkswaterstraat strooiden daarom absorptiekorrels op de weg, die de vloeistof opnemen.

De passagiers van een bus moesten teruglopen naar de laatste halte, omdat het kruispunt bezaaid lag met auto onderdelen. De kruising is tot minstens 14.00 uur afgesloten. Buslijn 35 rijdt daarom tot die tijd om.

Benzine en olie op straat - Foto: John Beckmann / RN7
Mini total loss - Foto: John Beckmann / RN7
Bestuurders hoefden niet naar het ziekenhuis - Foto: John Beckmann / RN7
Bussen moeten omrijden - Foto: John Beckmann / RN7
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel