Bevat Video: Video
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Hulpdiensten rukten massaal uit. Foto: John Beckmann / RN7
Lead image 2:
Lead image TXT 2: De fietser raakte zwaargewond. Foto: John Beckmann / RN7
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Ongeluk Willemsweg Nijmegen. Foto: John Beckmann / RN7
Ankeiler: Na een harde botsing op de kruising Willemsweg - Génestetlaan vloog een fiets letterlijk metershoog door de lucht, en bleef hangen aan een straatnaambord.

- Na een harde botsing op de kruising Willemsweg - Génestetlaan vloog een fiets letterlijk metershoog door de lucht, en bleef hangen aan een straatnaambord. De aanrijding gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag; een groepje fietsers reden op de Willemsweg. Één van hen werd geschept door een auto op diezelfde weg.

Bekijk de beelden. De tekst gaat daaronder verder:

Het bizarre ongeluk gebeurde rond half één. De automobilist had de fietser vermoedelijk over het hoofd gezien. De fietser, een man, raakte zwaargewond, en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Zijn fiets kwam drie meter daarboven tot stilstand, aan het straatnaambord dat bevestigd was aan een lantaarnpaal. Hulpdiensten rukten massaal uit naar het ongeval; ook de trauma helikopter werd opgeroepen, maar nog voordat die geland was, lag het slachtoffer al in de ambulance.

De politie zette het kruispunt af, zodat de hulpdiensten hun werk konden doen. Enkele voorbijgangers hadden geen boodschap aan de afzet-linten en probeerden de kruising toch over te steken.

Hulpdiensten rukten massaal uit - Foto: John Beckmann / RN7
De fietser raakte zwaargewond - Foto: John Beckmann / RN7
Ongeluk Willemsweg Nijmegen - Foto: John Beckmann / RN7
💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.