Ankeiler: De beheerder van het twitteraccount van GewoonNijmegen is duidelijk niet blij met de fusie van die partij met VoorNijmegen.Nu.

- De beheerder van het twitteraccount van GewoonNijmegen is duidelijk niet blij met de fusie van die partij met VoorNijmegen.Nu. Dat blijkt uit meerdere tweets van zondag en maandag. Er staat onder meer: “Een stem op Gewoon Nijmegen (nu) is een verloren stem. Gewoon Nijmegen neemt niet deel aan deze verkiezing.”

Gewoon Nijmegen was jarenlang vertegenwoordigd in de Nijmeegse gemeenteraad. Nadat boegbeeld Jo Janssen er na de vorige gemeenteraadsverkiezingen mee ophield, werd de ene zetel van de partij ingenomen door Frank Jasper. Begin dit jaar fuseerde de partij met VoorNijmegen.Nu, om de verkiezingen in te gaan als GewoonNijmegen.Nu. De beheerder van het Twitteraccount van het voormalige Gewoon Nijmegen is daar duidelijk niet gelukkig mee.

Lijsttrekker van de fusiepartij is Paul Eigenhuijsen. Hij wil niet te veel woorden vuil maken aan de kwestie. "Ik heb er niet zoveel over te zeggen. Ik heb een paar keer geprobeerd contact met hem op te nemen, om te vragen of ik het twitteraccount kon overnemen. Daar heeft hij niet op gereageerd." Eigenhuijsen laat het er verder bij en concentreert zich op de campagne.

Ook RN7 heeft geprobeerd de vermoedelijke beheerder te contacteren, maar ook dat is nog niet gelukt.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.