Ankeiler: In de gemeente Beuningen zijn de afgelopen dagen op meerdere plekken de officiële verkiezingsborden beklad.

- In de gemeente Beuningen zijn de afgelopen dagen op meerdere plekken de officiële verkiezingsborden beklad. Burgemeester Daphne Bergman heeft zich hiertegen onomwonden uitgesproken in een statement op de gemeentelijke website.

De burgemeester: "Enkelingen hebben de verkiezingsposters beklad of andere posters opgehangen. We mogen het niet met elkaar eens zijn in dit land, maar laat iedereen in haar of zijn waarde hierin. Ga met elkaar in gesprek en blijf van de verkiezingsborden af!"

Persverklaring

In een verklaring aan de pers zegt een woordvoerder van de gemeente dat men in enkele media bij artikelen over de verkiezingen een afbeelding ziet terugkomen van een verkiezingsbord, met daarop rechtsonder de poster van ‘The Great Reset’.

"Het lijkt wellicht een verkiezingsposter, er worden immers logo’s van politieke partijen gebruikt, maar dat is het niet", aldus de woordvoerder, die verzoekt om deze afbeelding niet meer te gebruiken. Volgens hem worden alle verkiezingsborden op korte termijn voorzien van een nieuwe afbeelding.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.