Afdrukken
Ankeiler: Nijmegen is door EDEN Network, een organisatie binnen de Europese commissie die zich bezig houdt met duurzaam toerisme, genomineerd om de beste vakantiebestemming van 2022 te worden.

- Nijmegen is door EDEN Network, een organisatie binnen de Europese commissie die zich bezig houdt met duurzaam toerisme, genomineerd om de beste vakantiebestemming van 2022 te worden. De Keizerstad komt in een illuster rijtje te staan met steden als Londen, Rome en Praag.

Volgens het Eden Network is Nijmegen een ‘authentieke bestemming’ en er ‘een met een ziel’ en dat Nijmegen de oudste stad van het land is wordt ook niet achter weten gelaten. Toch is Nijmegen ook een jonge stad met studenten, festivals en evenementen.

Het is niet de eerste keer dat Nijmegen in het zonnetje wordt gezet. Zo stond Nijmegen in de top-12 duurzame vakantiebestemmingen van de Engelse krant 'The Times'. Nijmegen is nog niet officieel de beste vakantiebestemming, er moet nog gestemd worden. Dat kan je doen op de website van EDEN Netwerk. De deadline loopt tot 10 februari.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel