Ankeiler: Op de priklocaties in de Jan Massinkhal in Nijmegen en aan de Havenweg in Wijchen is het vanaf vandaag mogelijk om een coronavaccinatie te krijgen zonder een afspraak te maken.

- Op de priklocaties in de Jan Massinkhal in Nijmegen en aan de Havenweg in Wijchen is het vanaf vandaag mogelijk om een coronavaccinatie te krijgen zonder een afspraak te maken. Ben je achttien jaar of ouder, heb je langer dan drie maanden geleden je tweede vaccinatie gehad en ben je de afgelopen drie maanden niet besmet geweest dan kun je de boosterprik krijgen. Ook een eerste of tweede vaccinatie kan zonder afspraak worden gehaald, mits je ouder bent dan twaalf.

In de regio Gelderland-Zuid kan ook op de locaties in Culemborg en Tiel een prik worden gehaald zonder afspraak. De zogenoemde 'open inloop' geldt dus niet voor alle locaties. Voor bijvoorbeeld een vaccinatie op de locatie De Biezen in Nijmegen moet wel nog een afspraak gemaakt worden. Voor deze locatie is op dit moment een omleiding voor het verkeer ingesteld.

šŸ’¬ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.