Ankeiler: Vanaf maandag 27 januari tot hooguit vrijdagmiddag 4 februari is er een omleiding voor autoverkeer naar de GGD test- en vaccinatielocatie De Biezen.

- Vanaf maandag 27 januari tot hooguit vrijdagmiddag 4 februari is er een omleiding voor autoverkeer naar de GGD test- en vaccinatielocatie De Biezen. De omleiding komt door werkzaamheden van het Waterschap Rivierenland bij het rioolgemaal aan de Biezen. Tijdens het werk aan de pomp is de GGD locatie bereikbaar vanaf de Waterstraat door de Biezenstraat en de Rivierstraat. Fietsers en voetgangers kunnen door het Westerpark.

Het autoverkeer kan het GGD terrein verlaten via de poort direct tegenover de Niersstraat. Via deze straat wordt het verkeer teruggeleid naar de Waterstraat. Met tijdelijke verkeersborden en verkeersregelaars op kruispunten met de Rivierstraat moet alles goed gaan verlopen.

Het Waterschap voert werkzaamheden uit aan het riool en de rioolzuiveringsinstallatie. De werkzaamheden waren vorig jaar al gepland, maar werden uitgesteld naar begin 2022 omdat de gemeente dacht dat de vaccinatielocatie dan niet meer nodig zou zijn. Nu kunnen de werkzaamheden en de vaccinatielocatie doorgaan.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.