Afdrukken
Lead image 1:
Lead image TXT 1: De brandweer was snel ter plaatse Foto: John Beckmann / RN7
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Van de voorkant bleef niet veel over Foto: John Beckmann / RN7
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Het interieur bleef grotendeels intact Foto: John Beckmann / RN7
Ankeiler: Een autobrand aan de Nijmeegse Wolfskuilseweg trok donderdagmiddag veel bekijks. De voorkant van de auto ging in vlammen op. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

- Een autobrand aan de Nijmeegse Wolfskuilseweg trok donderdagmiddag veel bekijks. De voorkant van de auto ging in vlammen op. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Tijdens het rijden kwam er opeens rook uit de voorkant van de grijze Volkswagen Polo. De bestuurder zette die toen snel aan de kant, in een parkeervak aan de ventweg van de Wolfskuilseweg. Hij ontvluchtte zijn auto en belde de brandweer. Dit was om 16.45 uur. Naast rook verschenen toen al snel ook vlammen. De brandweer kon de brand blussen, en voorkwam daarmee dat ook het interieur van de auto afbrandde. Het motorcompartiment ging wel verloren, en de auto is total-loss.

De Volkswagen lekte olie en brandstof. In combinatie met het bluswater zorgde dat voor een vieze straat. De brandweer heeft daar vloeistof-absorptiekorrels op gestrooid. De gemeente gaat de weg verder schoonmaken.

Afbeelding
De brandweer was snel ter plaatse Foto: John Beckmann / RN7

Afbeelding
Van de voorkant bleef niet veel over Foto: John Beckmann / RN7

Afbeelding
Het interieur bleef grotendeels intact Foto: John Beckmann / RN7

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel