Ankeiler: De Postcodeloterij straatprijs van 100.000 euro is op 1 januari gevallen in de Watersnipstraat in Wijchen. De geldprijs wordt verdeeld over 10 winnaars.

- De Postcodeloterij straatprijs van 100.000 euro is op 1 januari gevallen in de Watersnipstraat in Wijchen. De geldprijs wordt verdeeld over 10 winnaars. Een van de gelukkigen is de Wijchense Jos. Hij speelde met meerdere loten mee: "Ik kon het niet geloven."

Jos werd zaterdag gebeld door zijn buurman: "31 december zag ik nog niks op de website, maar op 1 januari bleken er nieuwe extra trekkingen te zijn. In een paar uur tijd viel er steeds 100.000 euro op verschillende postcodes in Nederland en dus ook bij ons. Mijn buurman zag dit en belde me."

Geld blijft op bankrekening

Voorlopig heeft Jos nog geen plannen met de geldprijs: "We hebben de laatste tijd al wat uitgaves gedaan, onder andere aan een andere auto en verbouwingen aan het huis. Dus voorlopig bewaar ik het op m’n rekening," aldus de Wijchenaar.

In 2008 viel de Postcode Loterij ook al op de postcode 6601. Toen ging het om een wijkprijs. Jos viel destijds ook in de prijzen, alleen was het bedrag per persoon minder hoog.

Jos is niet de echte naam van de loterijwinnaar. Om privacyredenen wil hij niet met zijn eigen naam in de media.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.