Bevat Video: Video
Ankeiler: De kopgevels van zes huurwoningen in de Wijchense Homberg worden opgepimpt met graffitikunstwerken van artist Moris.

- De kopgevels van zes huurwoningen in de Wijchense Homberg worden opgepimpt met graffitikunstwerken van artist Moris. Dit gebeurt in opdracht van woningcorporatie Talis in samenspraak met de bewoners van die zes huizen. Vrijdag moeten de werken af zijn.

Tekst gaat verder onder de video:

Volgens de woningcorporatie zijn de graffitikunstwerken de laatste stap van het grote onderhoud dat de afgelopen maanden is uitgevoerd bij 84 huurwoningen in de Homberg. De huizen zijn opnieuw geïsoleerd, houten panelen zijn vervangen door glas en de woningen hebben zonnepanelen gekregen. Daarnaast wil Talis samen met de bewoners de wijk wat opvrolijken met graffiti.

Plaatjes

Bewoners van de zes huurhuizen waar graffiti gespoten wordt, mogen meebeslissen over de zes plaatjes. Zij hebben verschillende keren foto’s doorgestuurd gekregen. De foto’s met de meeste stemmen zijn vanaf vrijdag allemaal te zien op de kopgevels.

‘’We hebben gekeken naar wat het beste bij Wijchen past. Natuur is altijd mooi en zodoende zijn we op een aantal planten en dieren gekomen. En het leuke is dat alle plaatjes gebaseerd zijn op foto’s van dieren en planten in Wijchen’’, aldus de graffiti-artist Moris.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.