Afdrukken
Ankeiler: Het bestuur van het CDA Overbetuwe heeft Wijnte Hol als lijsttrekker voorgedragen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

- Het bestuur van het CDA Overbetuwe heeft Wijnte Hol als lijsttrekker voorgedragen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens de ledenvergadering van 29 november zullen ze de definitieve lijsttrekker kiezen.

“Wijnte heeft zich als wethouder in de afgelopen periode bewezen als een daadkrachtige bestuurder met veel oog voor wat er in de dorpen gebeurt. Hij heeft het spreekwoordelijke stokje van Jan van Baal niet alleen overgenomen maar ook de nodige stappen verder gebracht”, legt CDA-voorzitter Johan Peters uit. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 was Hol ook al lijsttrekker.

“Hij is benaderbaar voor alle inwoners van onze gemeente. In de gesprekken die wij de afgelopen periode hebben gevoerd met onze actieve afdelingsleden, blijkt overduidelijk dat de kandidatuur van Hol brede steun en veel waardering krijgt, iets wat we ook herkennen bij mensen buiten onze afdeling”, vult Peters aan.

“Ik heb nu mijn tweede periode als wethouder in onze gemeente afgesloten en merk dat het bruist van de goede ideeën. Samen met de gemeenteraad en onze inwoners kunnen we onze dorpen verder ontwikkelen. Voor de komende periode staat woningbouw in combinatie met het inrichten van maatschappelijke voorzieningen prominent op het programma, vertelt Hol zelf. “Ik ben supergemotiveerd om hiermee aan de slag te gaan en ben er trots op dat ik als lijsttrekker ben voorgedragen.” De volledige kieslijst van het CDA Overbetuwe wordt in de ledenvergadering van 20 december vastgesteld.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel