Lead image 1:
Lead image TXT 1: De dames van Trivos in de wedstrijd tegen WIK Foto: Rob Jansen Fotografie
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Volleybal Foto: Rob Janssen Fotografie
Ankeiler: Het was een fijne zondagmiddag voor het eerste damesteam van Trivos. Met een overtuigende 4-0 zege werden de verdiende punten binnen gesleept.

- Het was een fijne zondagmiddag voor het eerste damesteam van Trivos. Met een overtuigende 4-0 zege werden de verdiende punten binnen gesleept. Trainer Peter Groenen zag vandaag alles goed gaan.

Manon Ottjes uit dames 2 kon op de diagonaal worden ingezet. Dat hielp enorm, zij brak het ijs wat betreft het scoren van punten deze wedstrijd. De eerste set begint Trivos goed, al aan het begin ervan valt op dat WIK Steenderen moeite heeft met de passing. Ze komen daardoor niet goed in het spel. Het team van Trivos draait daarentegen beter en met mooie smashes van Norah van Beers, Evie en Esmee Driessen, Manon Ottjes en Kristy Goijarts pakt Trivos veel punten. Bij een stand van 18-6 volgt een tweede time-out voor WIK die net goed speelde. De time-out bracht niet veel goeds voor de gasten en door onder meer twee aces van Kristy Goijarts en Esmee Driessen tikt Trivos de 25 punten aan.

Afbeelding
De dames van Trivos in de wedstrijd tegen WIK Foto: Rob Jansen Fotografie

De tweede set begon slecht gekenmerkt door eigen fouten, maar uiteindelijk kon de thuisploeg herstellen en lieten de dames laten hun blokkracht zien met twee prachtige bloks. Wat opvalt is het goede werk van setter Nora van der Bend. Niet alleen kwamen haar sets perfect aan, ook met haar prikballen scoort ze punten. WIK Steenderen bleef slordig met onder andere veel servicefouten. Het brengt de eindstad van de tweede set op 25-12. De derde set start, evenals aan de tweede, niet goed. Na een paar punten scoort Manon Ottjes met een paar keiharde smashes rechtdoor langs het blok. Zo wordt ook de derde set gewonnen door de dames uit Wijchen.

In de vierde set begint Peter Groenen met een andere opstelling en brengt Debbie de Graaf in voor Norah van Beers. WIK Steenderen lijkt geknakt als het 17-9 wordt. Aan het eind van de set brengt coach Groenen ook nog Hanne van den Broek uit dames 2 in het veld. Uiteindelijk wordt het nog 25-9. In vier sets: 4-0.

Volgende week neemt Trivos het op tegen de koploper. Deze overwinning is goed voor het zelfvertrouwen voor de dames uit Wijchen. De volgende thuiswedstrijd is zaterdag 20 november om 15.00 uur tegen SV Dynamo Apeldoorn DS 3.

Dit is een bewerkt verslag van Annemarie Driessen.

Afbeelding
Volleybal Foto: Rob Janssen Fotografie

­čĺČ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.