Ankeiler: Wethouder Geert Gerrits is straks opnieuw lijsttrekker van Kernachtig Wijchen.

- Wethouder Geert Gerrits is straks opnieuw lijsttrekker van Kernachtig Wijchen. Gerrits is sinds de oprichting van de partij in 2009 al actief in de politiek en sinds 2014 wethouder Financiën, Ruimtelijke ordening, Volkshuisvesting en Grondzaken.

Kernachtig Wijchen laat weten met Gerrits als leider ' een bevlogen en pragmatisch bestuurder met ervaring én hart voor onze gemeente Wijchen' te hebben: "Hij is een verbinder, open, creatief, denkt in oplossingen, pakt kansen en richt zich op de lange termijn."

Zijn klus is niet af

De enthousiaste leden van Kernachtig Wijchen laten weten trots te zijn op Gerrits en zijn blij met zijn kandidatuur. "Zijn klus is niet af: hij wil hier aan blijven werken", laat de partij weten.

"Onder zijn leiding als wethouder is het aantal woningen in de gemeente Wijchen met ruim 700 toegenomen. Er zijn meer dan 100 kleinschalige initiatieven opgestart en is er na jarenlange stilstand weer gebouwd in alle kernen", valt er te lezen in het persbericht. "En mede dankzij zijn inzet, kan de gemeente Wijchen de komende jaren nog bijna 3000 extra woningen bouwen."

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.