Nieuwe slaaptrein naar zes Europese trekpleisters - RN7
Bevat Video: Video
Ankeiler: Vanaf 15 oktober is het mogelijk om vanuit Nijmegen met maar één overstap in Arnhem naar Praag, Innsbruck, Venetië, Milaan, Verona en Wenen te reizen met de trein.

NIJMEGEN - Vanaf 15 oktober is het mogelijk om vanuit Nijmegen met maar één overstap in Arnhem naar Praag, Innsbruck, Venetië, Milaan, Verona en Wenen te reizen met de trein. Een Bredaas bedrijf biedt de reizen per slaaptrein aan, in combinatie met een hotelticket in de betreffende stad. Dit alles onder de noemer 'Green City Trip'. OV-gebruikers bij het Nijmeegse Centraal Station reageren over het algemeen positief op deze mogelijkheid.

Tekst gaat verder onder de video:

Het idee komt volgens de website van Green City Trip omdat de vraag naar een duurzaam alternatief voor vliegtuigen groeit. “Met deze stap lopen wij als reisorganisatie voorop om de reiziger nog meer verantwoord te laten reizen. Met onze eigen trein bieden we stedentrips aan naar fantastische Europese steden, inclusief een hotel op bestemming.’’ vertelt mede-eigenaar Maarten Bastian op hun website.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel