Ankeiler: De provincie Gelderland houdt binnenkort een informatiemarkt over de railterminal voor mogelijk geïnteresseerde bedrijven, maar niet iedereen is daar welkom.

- De provincie Gelderland houdt binnenkort een informatiemarkt over de railterminal voor mogelijk geïnteresseerde bedrijven, maar niet iedereen is daar welkom. De markt wordt niet alleen op een geheime locatie gehouden maar ook ‘pottenkijkers’ zoals vertegenwoordigers of omwonenden uit de gemeente, zijn niet welkom. De oppositie in de Overbetuwse gemeenteraad is niet blij met deze werkwijze.

De provincie laat weten dat "de marktdag bedoeld is voor geïnteresseerde ondernemers, zodat zij zich kunnen voorbereiden op de aanbesteding. Na de marktdag volgt een verslag. Deze komt met de presentaties en ander materiaal van de marktdag na afloop op de website van de Railterminal."

De Overbetuwse partijen BOB, D66, OvdA en GroenLinks benadrukken dat “juist op dit dossier Railterminal Gelderland, is grote openheid voor iedereen van groot belang. Niet alleen voor de huidige betrokkenen, maar ook zeker voor de toekomstige generaties.”

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.