Ankeiler: Alverna zet de goede start van de competitie voort met een tweede zege bij Berghem Sport. De Wijchenaren waren met 0-3 te sterk voor de thuisploeg.

- Alverna zet de goede start van de competitie voort met een tweede zege bij Berghem Sport. De Wijchenaren waren met 0-3 te sterk voor de thuisploeg. Door deze overwinning staat Alverna samen met FC Eindhoven Amateurs bovenaan.

In een gelijkwaardige eerste helft kregen beide ploegen kansen, Alverna de meeste, maar Berghem de gevaarlijkste. Donny van Herpen van Berghem Sport schoot op de onderkant van de lat. De bal stuiterde voor de lijn het veld weer in.

In de tweede helft stelde Alverna orde op zaken, in de 55e minuut krulde Massimo Fonseca de bal in de verre hoek. Niet veel later e was het wederom Fonseca die de 2-0 scoorde. Fonseca had het op zijn heupen en bracht in de slotfase de ingevallen Owen Mbila in staat om de 0-3 binnen te werken. Na de 0-3 speelde Alverna de wedstrijd keurig uit en nam de punten mee naar Wijchen.