Afdrukken
Bevat Video: Video
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Camper stond in lichterlaaie Foto: John Beckmann / RN7
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Bluswerkzaamheden Foto: John Beckmann / RN7
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Camperbrand Nijmegen Foto: John Beckmann / RN7
Ankeiler: Aan de Veemarkt, vlakbij de spoorbrug brandde donderdagochtend vroeg een camper helemaal uit. De brandweer kon het voertuig niet meer redden.

NIJMEGEN - Aan de Veemarkt, vlakbij de spoorbrug brandde donderdagochtend vroeg een camper helemaal uit. De brandweer kon het voertuig niet meer redden.

Tekst gaat verder onder de video:

De melding van de brand kwam rond 5.15 uur. De camper stond op een parkeerterrein waar de brandweer niet zomaar op kon komen. Een bewoner opende een slagboom voor de hulpdiensten. Mensen werden op afstand gehouden vanwege het gevaar voor explosies. Een terechte angst, zo bleek later, want er werden twee gasflessen gevonden. Die waren gelukkig niet ontploft; de enige explosies die plaatsvonden, betroffen de banden van de camper.

De brandweer kon niet voorkomen dat de camper volledig uitbrandde. Twee auto’s stonden op enkele meters afstand van de camper. Door de hitte raakten enkele plastic onderdelen aan die auto’s ook beschadigd.

Niemand raakte gewond. De oorzaak van de brand is volgens de politie “moeilijk te achterhalen.” Het zou een technisch mankement kunnen zijn, maar ook brandstichting.

Afbeelding
Camper stond in lichterlaaie Foto: John Beckmann / RN7

Afbeelding
Bluswerkzaamheden Foto: John Beckmann / RN7

Afbeelding
Camperbrand Nijmegen Foto: John Beckmann / RN7

Afbeelding
Er bleef niets over van de camper Foto: John Beckmann / RN7

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel