Alverna wint ook tweede bekerwedstrijd - RN7
Ankeiler: Alverna heeft ook de tweede bekerwedstrijd gewonnen, tegen Quick 1888 werd het op ‘het bospad’ een simpele 2-0 overwinning geboekt.

WIJCHEN - Alverna heeft ook de tweede bekerwedstrijd gewonnen, tegen Quick 1888 werd het op ‘het bospad’ een simpele 2-0 overwinning geboekt. Quick speelde vorige week gelijk maar moet door deze nederlaag nog langer wachten op de eerste overwinning.

Het was al na elf minuten raak. Rick van Ginkel gaf een splijtende pass en bracht daarmee Massimo Fonseca in scoringspositie. Hij faalde niet en scoorde toen simpel de verdiende 1-0. Na de goal bleef Alverna de bovenliggende partij. Quick kwam er niet aan te pas. Trainer Rutger Worm kon er ook niet voor zorgen dat het in de tweede helft beter ging. Ook na de thee was het Alverna dat de kansen kreeg, deze werden allemaal niet benut waardoor Quick in de wedstrijd bleef. Uiteindelijk was het Rodny Hofman die eindelijk scoorde. De speler van Alverna schoot een vrije trap keurig binnen. Daarmee was de overwinning zo goed als zeker. Goals vielen er niet meer en dat maakt de eindstand tot 2-0.

Door deze overwinning staat Alverna eerste in de poule. De Wijchenaren nemen het volgend weekend op tegen Apeldoorn die tweede staat. Dat maakt die wedstrijd cruciaal. Quick moet nog tegen Bemmel die laatste staan.

Bewerkte versie van wedstrijdverslag van Alverna-lid Henny Remmers

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.