Ankeiler: Jos Swartjes is unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de Socialistische Partij in Beuningen, bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Dat heeft de SP bekendgemaakt.

- Jos Swartjes is unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de Socialistische Partij in Beuningen, bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Dat heeft de SP bekendgemaakt.

Sinds 2018 is Swartjes fractievoorzitter voor de SP. De partij heeft zich de afgelopen jaren met name ingezet voor meer sociale woningbouw in Beuningen en meer inspraak van bewoners bij belangrijke beslissingen. Als voorbeeld noemt de SP de bouw van windmolens en nieuwe woningbouwplannen, waarin hoogbouw een belangrijke rol inneemt.

Daarnaast heeft de SP veel bewoners van recreatiepark de Groene Heuvels ondersteund bij de uitzettingsprocedures van de gemeente. Daarbij zijn volgens de SP honderd mensen op straat gezet in een tijd waarin woningnood heerst. Binnenkort komt de SP Beuningen met het verkiezingsprogramma.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.