Lead image 1:
Lead image TXT 1: Ongeluk Prins Mauritssingel Foto: John Beckmann / RN7
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Auto total loss Foto: John Beckmann / RN7
Lead image 3:
Lead image TXT 3: File vanaf de Waalbrug Foto: John Beckmann / RN7
Ankeiler: Op de Sint Mauritssingel vond op maandagmiddag rond 16.00 uur een ongeval tussen een personenauto en een ambulance plaats.

- Op de Sint Mauritssingel vond op maandagmiddag rond 16.00 uur een ongeval tussen een personenauto en een ambulance plaats. De Waalbrug is hierdoor afgesloten voor onbepaalde tijd. Bij het ongeval raakte meerdere mensen gewond. Naast vele hulpverleners is ook een traumahelikopter aanwezig.

De ambulancewagen was met spoed onderweg naar een melding over de Waalbrug in de richting van Lent. De personenauto wilde vanaf de Turennesingel de Sint Mauritssingel opdraaien, maar zag vermoedelijk de ambulance niet aankomen. De ambulance botste met de personenauto, waarbij de ambulance tegen het tegemoetkomende verkeer botste.

Door het afsluiten van de brug is een flinke file ontstaan. Er kan geen verkeer Nijmegen in over de brug. Iedereen die de stad in wil wordt omgeleid via de Turennesingel in Lent. De stad uit is een opstopping ontstaan waar het verkeer mondjesmaat doorheen kan. De gemeente verwacht dat het nog zeker 2 uur gaat duren voordat de brug weer open gaat.

De politie meldt verder dat er geen patiënt werd vervoerd door de ambulacewagen, omdat het gaat om een zogenaamde 'rapid-responder'.

Afbeelding
Ongeluk Prins Mauritssingel Foto: John Beckmann / RN7

Afbeelding
Auto total loss Foto: John Beckmann / RN7

Afbeelding
File vanaf de Waalbrug Foto: John Beckmann / RN7

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.