Ankeiler: Calvin Verdonk komt voor één jaar naar NEC. Het gerucht gonsde al langer rond, maar nu is de overeenkomst definitief.

- Calvin Verdonk komt voor één jaar naar NEC. Het gerucht gonsde al langer rond, maar nu is de overeenkomst definitief. De voormalig jeugdinternational wordt gehuurd van zijn huidige club FC Famalicão uit Vila Nova in Portugal.

De huurling speelde in het seizoen 2017/2018 ook al in de Goffert en kwam toen 41 keer in actie. Via omzwervingen bij Feyenoord, FC Twente en het Portugese FC Famalicão keert hij nu dus weer terug op bekend terrein. NEC was vooral voor breedte van de selectie nog op zoek naar een versterking in de verdediging en die is nu dus gevonden in de persoon van de 24-jarige Dordrechtenaar.

Technisch directeur Ted van Leeuwen is blij met de aanwinst: “Calvin is een linksback die goed in het profiel van de club past. Een verdediger met een offensieve drive en daarnaast een goede voorzet. Zowel N.E.C. als ikzelf hebben in het verleden op een prettige manier met Calvin samengewerkt, dus we zijn blij dat hij wederom voor N.E.C. heeft gekozen.”

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.