Ankeiler: De gemeente en veiligheidsregio hebben toestemming gegeven voor een een stille tocht voor de familie, vrienden en andere nabestaanden van de overleden Wijchenaar Sebastiaan Theloosen.

- De gemeente en veiligheidsregio hebben toestemming gegeven voor een een stille tocht voor de familie, vrienden en andere nabestaanden van de overleden Wijchenaar Sebastiaan Theloosen. Ook burgemeester en wethouders zullen meelopen in de stille tocht.

“Wijchen is zeer aangedaan door dit incident. De impact op de inwoners is enorm. Vandaar dat we als gemeente besloten hebben om mee te werken aan deze tocht, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.” Vertelt de Wijchense burgemeester Marijke van Beek. “We vragen mensen om lopend of met de fiets te komen. De parkeerplaatsen op de Campuslaan zijn gereserveerd voor de familie en genodigden.”

Helaas is Theloosen niet de enige die is omgekomen door zinloos geweld. Daarom maakt de gemeenteraad een statement. Tijdens de gemeenteraad van 1 december wordt er een minuut stilte gehouden om hem en andere slachtoffers van zinloos geweld te herdenken.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel