Er worden meer corona bonussen uitgedeeld - RN7
Ankeiler: Het was al bekend dat de boa’s in Overbetuwe een coronabonus van 300 euro zouden krijgen, maar andere werknemers mogen nu ook zo’n bonus verwachten.

OVERBETUWE - Het was al bekend dat de boa’s in Overbetuwe een coronabonus van 300 euro zouden krijgen, maar andere werknemers mogen nu ook zo’n bonus verwachten. Zo moesten er bijvoorbeeld badmeesters langs de deuren van het zwembad staan om bezoekers op de nieuwe corona maatregelen te wijzen.

Nils Müller zei al eerder: "Er zijn meer mensen waarvan wij vinden dat ze een bonus zouden moeten krijgen. Ik denk aan de sociale wijkteams, huishoudelijke hulpen of medewerkers van distributiecentra. Je zaait verdeeldheid door de één wel en de ander geen bonus te geven."

Om welke mensen het nou precies gaat is nog niet helemaal duidelijk, hierdoor zijn de kosten voor de bonussen ook nog niet duidelijk. Volgens Hoyink-Roubos is er wel nog genoeg ruimte voor het personeelsbudget. Mocht dit echter niet zo zijn gaat de gemeenteraad zich beschikbaar stellen voor het geven van de bonussen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel