Bevat Video: Video
Ankeiler: Het was een heel bijzonder weekend voor Bep en Stef Spaan uit Beuningen.

- Het was een heel bijzonder weekend voor Bep en Stef Spaan uit Beuningen. Vrijdag kregen beiden het bericht dat zij een koninklijke onderscheiding zouden ontvangen en zaterdags vierde het stel dat ze vijftig jaar getrouwd waren.

De heer en mevrouw Spaan zijn beide benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, als teken van waardering en erkenning voor hun langdurige verdiensten voor de samenleving. Zo zetten zij zich allebei al bijna 35 jaar in voor de Atletiekvereniging Wijchen en zijn ze allebei betrokken bij Stichting Actiecomité Beuningen, dat het Lentefeest organiseert. De inkomsten van het Lentefeest worden gebruikt voor goede doelen, zoals het zwembad, het Rode Kruis en het sociaal cultureel centrum.

Diamanten bruiloft

Zaterdag vierden het echtpaar ook nog eens hun vijftigjarig huwelijksfeest, dat er – vanwege de corona-uitbraak – anders uitzag dat ze voorzien hadden. Toch was een deel van hun familie naar Beuningen gekomen om het feest met het stel te vieren. "Maar als het straks weer kan, geven we echt nog wel een feest", aldus mevrouw Spaan. "Hopelijk in goede gezondheid!"

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel