Lead image 1:
Lead image TXT 1: Foto: John Beckmann / RN7 Foto: RN7
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Foto: John Beckmann / RN7 Foto: RN7
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Foto: John Beckmann / RN7 Foto: RN7
Ankeiler: Zowel bij knooppunt Neerbosch (Nijmegen) als bij knooppunt Ewijk raakten in de nacht van vrijdag op zaterdag auto’s van de weg.

- Zowel bij knooppunt Neerbosch (Nijmegen) als bij knooppunt Ewijk raakten in de nacht van vrijdag op zaterdag auto’s van de weg.

Rond 22.50 uur moesten de hulpdiensten eerst naar de A73. Daar reed een zwarte Renault in de richting van knooppunt Neerbosch, raakte van de weg en belandde in een sloot. De twee inzittenden konden zelf de auto verlaten. Ze werden nagekeken door ambulancepersoneel, maar waren ongedeerd. Op de plaats van het ongeluk zijn twee lantaarnpalen kapot, dus is deze slecht verlicht. Het is niet bekend of dat een rol heeft gespeeld bij het ongeluk.

Nog een ongeluk

Ruim een uur later, rond middernacht, werden de hulpdiensten opgetrommeld voor een ongeluk bij knooppunt Ewijk. Ze reden echter eerst verkeerd, omdat in de melding de verkeerde rijbaan werd vermeld. Ze moesten daardoor uiteindelijk omrijden via de A326 en knooppunt Bankhoef.

Aangekomen bij knooppunt Ewijk troffen ze een auto op z’n kop aan naast de afslag naar Nijmegen. De bestuurder was van de weg geraakt en vervolgens hard in aanraking gekomen met een lantaarnpaal. Die impact zorgde er vermoedelijk voor dat de auto op z’n kop terechtkwam. De bestuurder raakte gewond en moest mee naar het ziekenhuis. Een blaastest toonde aan dat hij te veel had gedronken. Zijn zwarte Seat raakte zwaar beschadigd en lekte olie. De auto werd zorgvuldig onderzocht.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.