Bevat Video: Video
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Foto: John Beckmann / RN7 Foto: RN7
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Foto: John Beckmann / RN7 Foto: RN7
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Foto: John Beckmann / RN7 Foto: RN7
Ankeiler: De A50 is helemaal afgesloten bij Hernen, nadat er een zwaar ongeluk plaatsvond met twee vrachtwagens. Eén van de vrachtwagens is daardoor gekanteld.

- De A50 is helemaal afgesloten bij Hernen, nadat er een zwaar ongeluk plaatsvond met twee vrachtwagens. Eén van de vrachtwagens is daardoor gekanteld.

Op de vluchtstrook onder een viaduct stond rond 13.30u een vrachtwagen, toen een ander er tegenaan knalde. Hoe dat kon gebeuren is nog niet bekend. Door de impact kantelde de voorste vrachtwagen en werd ongeveer honderd meter geduwd. De achterste vrachtwagen verloor zijn container. Een lading zat daar overigens niet in

In de voorste vrachtwagen zaten twee mensen. De bestuurder bleef ongedeerd, zijn vrouwelijke bijrijdster raakte wel gewond; ze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de achterste vrachtauto kwam met de schrik vrij.

De auto’s die al op de weg waren worden door de politie voorzichtig langs de ravage geleid, maar de toegangswegen tot de A50 zijn voorlopig dicht vanwege opruimwerkzaamheden. De ANWB adviseert om te rijden via Den Bosch en Tiel.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.