Ankeiler: Stichting Perspectief organiseert samen met Pro Persona Connect, afdeling Preventie, een bijeenkomst over het omgaan met eenzaamheid.

- Stichting Perspectief organiseert samen met Pro Persona Connect, afdeling Preventie, een bijeenkomst over het omgaan met eenzaamheid. Dit is speciaal gericht op de inwoners van gemeente Beuningen. "Men kan zich in deze tijd behoorlijk opgesloten en alleen voelen," aldus Stichting Persfectief. Dit is de aanleiding voor de online bijeenkomst.

Er wordt van alles besproken: wat is eenzaamheid nu precies? En hoe kan dit verminderd worden? Zo wordt er ook besproken dat het stellen van kleine doelen meer zin kan geven aan het leven en hoe er toch contact kan blijven en komen met andere mensen.

De lezing ‘Omgaan met eenzaamheid’ zal op donderdagochtend 21 januari 11:00 uur tot 12:00 uur plaatsvinden via een videoverbinding. Ook kan er anoniem meegedaan worden en er kunnen ook zeker vragen gesteld worden. Meedoen aan deze lezing is geheel gratis. Aanmelden kan bij Dominique Ebbeng via d.ebbeng@propersona.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.