Bevat Video: Video
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Vrachtwagen bandt uit op A50, weg is nu weer open Foto: RN7
Lead image 2:
Lead image TXT 2: Vrachtwagen bandt uit op A50, weg is nu weer open Foto: RN7
Lead image 3:
Lead image TXT 3: Vrachtwagen bandt uit op A50, weg is nu weer open Foto: RN7
Ankeiler: Op de A50 ter hoogte van Hernen stond dinsdagochtend een vrachtwagen in brand. De snelweg was enige tijd in beide richtingen afgesloten.

- Op de A50 ter hoogte van Hernen stond dinsdagochtend een vrachtwagen in brand. De snelweg was enige tijd in beide richtingen afgesloten.

De brandweer kreeg om 06:35 een melding van de brand. De voorzijde van het voertuig stond in de brand. De chauffeur merkte de brand zelf op tijd op. Hierdoor kon hij zijn wagen op de vluchtstrook parkeren, en zelf de cabine verlaten. Hij raakte niet gewond. De vrachtwagen vervoert normaal gesproken zand, maar vanochtend had hij geen lading bij zich.

Beide knooppunten werden afgezet en hierdoor moest het verkeer omrijden via de A326 en de A73. In de richting van Arnhem was de weg ongeveer anderhalf uur afgesloten vanwege blus- en opruimwerkzaamheden. In de andere richting duurde de afsluiting slechts een half uur. Daar hoefde namelijk niets te worden opgeruimd; de afsluiting was puur vanwege de rookontwikkeling. Toen die weghelft weer open was, bleef er een kijkersfile over, die rond 8.30u oploste.

Lees ook: https://rn7.nl/nieuws/brandende-vrachtwagen-bij-ewijk-a50-in-beide-richtingen-dicht

đź’¬ Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.