Bestuurder vlucht na dodelijke aanrijding, maar wordt kort daarna aangehouden - RN7
Lead image 1:
Lead image TXT 1:
Lead image 2:
Lead image TXT 2:
Lead image 3:
Lead image TXT 3:
Ankeiler: Dinsdagavond is een dode gevallen bij een aanrijding op de 15e straat van de Ververt in Wijchen. De man werd aangereden door een witte Volkswagen Caddy.

BEUNINGEN - Dinsdagavond is een dode gevallen bij een aanrijding op de 15e straat van de Ververt in Wijchen. De man werd aangereden door een witte Volkswagen Caddy. De bestuurder van die auto ging er vervolgens vandoor, maar werd door de politie klemgereden in Beuningen en aangehouden.

De aanrijding vond rond 19.30u plaats. Hulpdiensten werden massaal opgeroepen en waren binnen tien minuten ter plaatse. Ambulancemedewerkers begonnen nog met reanimeren van het 42-jarige slachtoffer, maar dat mocht niet meer baten.

De automobilist kreeg volgens de politie ruzie met de man die te voet was. Daarna reed hij de wandelaar aan, en sloeg in zijn auto op de vlucht. Om 20.11u werd een Burgernet bericht gestuurd, dat mensen opriep uit te kijken naar het witte busje. Ruim een half uur later werd bekend dat het was gevonden en klemgereden in Beuningen. De bestuurder is aangehouden.

Het witte busje in Beuningen, nadat de bestuurder is aangehouden:

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.