Lead image 1:
Lead image TXT 1: Foto:
Ankeiler: Hobbyfotografen uit de wijde omtrek kunnen meedoen aan een Europese fotowedstrijd met als thema ‘’geef me de vijf(tig)’’ om zo de hoofdprijs van 200 euro in de wacht te slepen.

- Hobbyfotografen uit de wijde omtrek kunnen meedoen aan een Europese fotowedstrijd met als thema ‘’geef me de vijf(tig)’’ om zo de hoofdprijs van 200 euro in de wacht te slepen. Het bestuur van de Euregio Rijn-Waal kiest uiteindelijk samen met de inwoners van de regio de winnaar. Foto’s kunnen tot 1 oktober worden ingeleverd.

Euregio Rijn-Waal is de organisator van de jaarlijkse fotowedstrijd en viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Het thema van de fotowedstrijd is daarom deze keer ‘’geef me de vijf(tig)’’. Om kans te maken op de winst is het belangrijk dat de foto’s betrekking hebben op het thema. Als voorbeeld geeft de organisatie een verjaardag, een huwelijk of een bijzondere ontmoeting.

Iedere deelnemer kan maximaal drie foto’s inzenden, digitaal of afgedrukt. Het minimale formaat dient dan 13 x 18 centimeter te zijn. Ook moeten de foto’s zijn voorzien van titel en plaats van opname, daarnaast moeten ook de naam, het telefoonnummer en het emailadres van de fotograaf worden meegestuurd. De winnaars krijgen in december bericht.

Meer informatie is te vinden op de website van de Euregio Rijn-Waal.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met de omroepen Antenne Niederrhein en REGIO8.

Afbeelding
Foto:

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel