Bevat Video: Video
Ankeiler: Na 32 jaar houden de uitbaters van restaurant Het Wapen van Wijchen ermee op. De zaak op de Markt komt in handen van Duco van Lent en Nino Willems, die ook al eigenaar zijn van Zaal 4.

- Na 32 jaar houden de uitbaters van restaurant Het Wapen van Wijchen ermee op. De zaak op de Markt komt in handen van Duco van Lent en Nino Willems, die ook al eigenaar zijn van Zaal 4. Donderdag vond de officiële overdracht plaats.

Voor Manon Borsten en haar man Phivos komt er nu een einde aan 32 jaar horeca. Gelukkig hebben ze nieuwe plannen. Ze gaven al wijn-trainingen en hebben een webshop voor wijn. “En we hebben altijd gezegd: als we wat meer tijd hebben, gaan we wijnreizen organiseren naar Cyprus.” Die plannen zijn nu in een vergevorderd stadium.

Op naar nieuwe avonturen dus. Toch zal Manon het horecaleven wel missen. “De mensen lekker verwennen, dat zit in mijn bloed.”

In september beginnen de nieuwe eigenaars met verbouwen, en in november moet de nieuwe zaak dan de deuren openen. Die gaat ‘De Tijd’ heten.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.

Deel dit artikel