Lead image 1:
Lead image TXT 1: Foto:
Ankeiler: Het Euregio Rijn-Waal Studentenfestival organiseert in de tweede helft van juli maar liefst 124 concerten op bijzondere locaties zoals de Boskapel in Nijmegen.

- Het Euregio Rijn-Waal Studentenfestival organiseert in de tweede helft van juli maar liefst 124 concerten op bijzondere locaties zoals de Boskapel in Nijmegen. Ruim 30 jonge pianisten uit onder andere Nederland, Duitsland, Bulgarije, Moldavië, Oekraïne, Polen en Zuid-Korea verzorgen de optredens. De concerten in de grensstreek zijn gratis te bezoeken.

De studenten volgen overdag masterclasses. Het International studentenmuziekfestival geeft hen de mogelijkheid om hun nieuwe kennis en vaardigheden direct toe te passen tijdens de festivalconcerten in de avond. In Nijmegen zijn er zes concerten die allemaal in de Boskapel aan de Graafseweg plaats vinden. De eerste is op 21 juli en de laatste op 30 juli. Ze zijn gratis toegankelijk, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. In deze coronatijd is reserveren verplicht. Dit kan via jan.vanegmond.kf@gmail.com.

Afbeelding
Foto:

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@rn7.nl.